Domů » Aktuality » Poděkování zlatíčkům ze Žerotínky

Poděkování zlatíčkům ze Žerotínky

Dne 31. 3. 2021 proběhlo okresní kolo matematické olympiády.

Ráda bych poděkovala dětem za to, že věnovaly svůj volný čas matematice i v době „ covidové“, kdy ho mohly trávit úplně jinak. Ale oni jsou tak úžasní, že zvládli udělat doma nejen školní kolo, ale následně se zhostili i letošní inovativní verze formou online olympiády na platformě Teams. Výsledné práce se zasílaly pořadatelům, což s sebou neslo dlouhé čekání na výsledky. Mimo to jsme se museli potýkat s různými nástrahami, jako byly třeba rozmazané  a neořezané fotky. Avšak po třech týdnech konečně dorazily výsledky.

Vojta Holčák byl v kategorii 6. ročníků na krásném 3. místě!!!! Nejlepší umístění za Valmez. Vojto, jsi pašák!!!

Justýna Zátopková se v kategorii sedmáků umístila na 4. místě a Miky Sekvard, žák 8. třídy, zaostal za čtvrtou příčkou o pouhý 1 bod. Všem moc děkuji za skvělou práci. 

Proto mě baví učení. Cituji pana psychologa PhDr. Jana Svobodu: „Na učitelském povolání jsou důležité 3 věci: Neskutečně pomalu tam stárnete, pokud vůbec. Za druhé: Nemáte šanci míjet novinky. (S počítači v covidu jsme se opravdu naučili hodně nového… :D) Za třetí: Když jste dobrý učitel, máte velmi rychle zpětnou vazbu o tom, jaký jste člověk. To jsou velké devízy učitelského povolání.“  

A tak díky všichni moji žáci, že mě i po 20 letech stále baví chodit do práce a učit a že jsme spolu zvládli nelehkou distanční výuku.

Andrea Masaříková, učitelka matematiky a chemie

 

Logo ZŠ Žerotínova

ZŠ Žerotínova

Žerotínova 376
757 01 Valašské Meziříčí

Tel.: +420 571 611 199
Email: zszerotinova@zszerotinova.cz

Kde nás najdete
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial